Zdeněk Pohlreich: U grilu je mistr, sám si ale pochutná na obyčejné klobáse

Zdeněk Pohlreich: U grilu je mistr, sám si ale pochutná na obyčejné klobáse

Žádná marináda neudělá z blbýho kusu masa dobrej, řekl Zdeněk Pohlreich, který o grilování měl nejen svůj televizní pořad, ale napsal o něm také knihu s mnoha vynikajcími recepty.

Pohlreich se navíc v posledních letech zakoukal i do zdravé výživy a obecně velmi dbá na čerstvost surovin a jejich původ. O to větším překvapením bylo, když fotografové mistra kuchyně načapali s obyčejnou grilovanou klobásou.


Pohlreich nechyběl na večírku Primy, kde se to dobrým jídlem i nápoji jen hemžilo. Šéf si ale vybral právě obyčejnou grilovanou klobásu, o jejímž původu, ani o kvalitě úpravy toho nemohl moc vědět. Zkrátka na nezdravém si občas musí pochutnat každý.

Autor: iHOT.cz



Všechny příspěvky v kategorii: Ostatní

Nejžhavější Foto

TV Zábava

Kultura